Gastenboek/Facebook

Geachte bezoeker,

Graag verwelkomen wij u op onze nieuwe Facebook-pagina (welke tevens dient als Gastenboek).
Hierop kunt u alle reacties, foto's, video's bekijken en eventueel ook zelf iets plaatsen.
Het "oude" gastenboek kunt u hieronder bekijken.

Wij wensen u veel kijk- en leesplezier!

Kennel Oét ‘t Bloömen Hofké

Gastenboek

142. Rudi en Patricia Becic - 2012-08-26 19:45:17

Beste Martien,
Ja............ wat zal ik je nog vertellen over onze LUNA (geboren 17-08-2011), we hebben haar verjaardag uitbundig gevierd, mooie volwassen band en riem en natuurlijk touwen, ballen, etc waar ze zo van houdt om mee te spelen en ravotten, ze is een topper, we hadden je gebeld, wat wij het beste konden doen omdat ze de benen nam, wanneer we haar uit lieten, jij zei een touw van 20 meter en haar telkens terug roepen, we hebben dat gedaan (ook tijdens haar loopsheid) en nu.... ze luisterd als de beste, ze loopt los en blijft bij ons of ziet natuurlijk weer iets een vlinder, een bloemetje of een boomstronk, waar ze natuurlijk aandacht aan moet besteden! maar wanneer we haar roepen; "Luna kom"is ze als een speer bij ons, fantastisch, dus die training aan een lange lijn is top Martien, verder willen we even zeggen, dat we zoveel van haar houden want Luna past zich aan, zoals ons gezin funktioneerd en wij denken dat is goed ze is een topper en we hopen gauw tijd te vinden om haar mee te nemen naar het nest waar ze vandaan komt, heel veel groet uit zandvoort
Rudi, Patrcia en Bryan Becic

top

141. Francis Eckhardt - 2012-08-19 17:02:08

Beste Martien,
Hier een berichtje van onze mechelaar Dunya-Kika. Zij is ondertussen al ruim 6 maanden oud,en het gaat zeer goed met haar.Slimme hond loopt netjes naast je,ken al een aantal commando’s.Maar we zijn er nog lang niet.Ze heeft nog steeds een mooie zwart masker en ze kijkt nog steeds heel vriendelijk.alhoewel ze aardig waaks begint te worden.Spelen met de bal vindt ze het einde,ze weet niet van ophouden.Een echte doener.A.s.week gaat ze weer naar cursus. Het was even zoeken naar een goede hondenschool die een ervaring hebben met name mechelaars. We hebben er een gevonden in Andijk dicht bij Hoorn.

top

140. Fam Cockx - 2012-08-19 11:31:15

Martien goede dag,
Hier een berichtje vanuit Buggenum. Wij zijn zeer tevreden over onze Runar. Hij weegt nu 8,7 KG is heel leergierig, Ook weet hij al precies waar hij zijn behoefte moet doen. Waakt al prima. Over een aantal weken nemen wij contact met je op voor een afspraak te maken voor de begincursus gehoorzaamheidtraining. Met vriendelijke groet
Fam Cockx Buggenum

top

139. Hans - 2012-08-11 18:35:50

Dag Martien,
Hier een berichtje van Rocko-Nikki (25-09-2011). Hij is bijna één jaar oud en als je ziet hoe snel hij is, prachtig. Het apporteren gaat hem heel goed af evenals het speuren. Als je hem wilt belonen kiest hij het apporteren van de sleutels boven een snoepje, dat zegt al veel. Voor het stelwerk en het springen moet hij nog eventjes wachten, maar wat hij vast heeft houd hij vast. Ook is hij erg sociaal naar de mensen toe wat zeker prettig is als er bezoek is. Kortom, een hele fijne hond.
Groetjes, Hans van Gerven Venray

top

138. Snoeks-Burgersdijk - 2012-06-20 21:02:22

Dag Martien,
Wat zijn we blij met onze mooie en lieve Luna! (geboren 22-3-2011) Ze krijgt veel complimenten hoe mooi ze is. Een slimme hond, af en toe ondeugend maar luistert goed. En goed waaks!
Groet,
Marilyn en Ron

top

137. Harold en Heidie Woldenberg - 2012-05-09 17:53:51

Hoi Martien,
Met Brendy Kika gaat het uitstekend. Zij is nu in de nacht ook stil in de bench. Overdag als we weg moeten gaat het ook wel.Blaft even en is dan stil. Ze gaat erg graag wandelen, en loopt al netjes aan de lijn vinden wij. haar oortjes staan sinds maandag ook mooi rechtop. En ze luisterd goed naar haar naam al. Maar onze bullterrier is toch haar maatje en de bull beschermd Brendy ook erg. Ze spelen ook regelmatig.Zaterdag komen we weer naar Horst.
groeten uit Bergen, Harold en Heidie

top

136. Robert & Sandy - 2012-04-17 07:47:19

Hallo Martien,
Hier een berichtje van Arras 22-09-2011. Arras is flink gegroeid zelfs de arts is erg te spreken over hem. Af en toe is hij best ondeugend en doet hij alles wat niet mag. Maar desondanks kan hij ook ontzettend lief zijn. Arras houd van knuffelen en spelen. Wandelen en andere honden vind hij echt geweldig, het is echt een genot om te zien. Hij heeft ook vriendjes gemaakt bij ons in de buurt, 3 border collies. Als hij deze tegen komt dan rennen ze achter hem aan en dan weer hij achter hun, echt een leuk gezicht. Ook op de puppiecursus bij je broer vind hij het wel leuk, echter wil hij daar niet altijd doen, wat hij thuis wel goed doet. Thuis begint hij het enigzins onder de knie te krijgen en daarop moeten we gewoon consequent zijn. Hij springt nog veel op en vooral bij andere mensen als ze blij doen en zeggen dat hij leuk is wil hij dat ook even beamen. Echter vinden wij dit minder want niet iedereen vind het fijn als hij opspringt en vooral niet met vieze poten. De complimenten die we overhem krijgen zijn echt leuk. We zien hem groeien, leren, spelen, eten, slapen, ondeugend zijn en genieten hier iedere dag weer van. Ook hebben we een paar mooie foto’s van hem, die we nog doorsturen en daarop kun je zien dat hij behoorlijk op zijn vader lijkt, ongelofelijk hoe hij kan zitten en kijken als zijn vader! Maar leuk om te zien. We komen snel weer eens langs om te laten zien hoe hij gegroeit is en hoe hij het allemaal doet.
Groetjes,
Sandy & Robert

top

135. Jan van Ommeren - 2012-03-24 01:09:08

Hoi Martien,
Hier nog even een bericht van Bruno mielec geboren 05-10-2010 het gaat goed met hem een hond die graag werkt voor zijn baas, ik heb ook een paar filmpjes naar je gemaild van de training bij PHDC rhenen als je nog advies voor me heb hoor ik het graag.
m.v.g. J. v Ommeren

top

134. Karin - 2012-02-14 13:56:13

Hoi Martien,
Hier een berichtje over Senna (4-7-2011). Het gaat erg goed met haar. De afgelopen weken had ze wat last van groeipijnen. Daarom is ze ruim 5 weken aangelijnd geweest en dat vond ze zeker niet leuk. Maar beter even een aantal weken rustig aan doen ipv problemen op langere termijn. Vanmorgen bij de dierenarts geweest en ze mag weer los! Hij vindt haar een prachtige hond, mooie heupen, billen en schouders, knieen en ellebogen allemaal perfect. Ze loopt weer uitstekend en er zit een mooie dans in. Ze heeft net dan ook vreselijk genoten dat ze weer los mocht. Heerlijk om te zien. Verder gaat het ook prima met haar. Ze is een ontzettend lieve en ook een heerlijk ondeugende hond. Van de zomer komen we beslist een keertje langs met haar. Het kan zijn dat we eventueel een tweede hond willen t.z.t., daar zijn we nog niet over uit. Maar dat bespreken we dan graag met jou wat het beste is, vooral ook voor Senna.
Groeten van ons allemaal

top

133. Patricia, Ruud en Bryan Becic - 2012-01-28 13:33:30

Beste Martien,
Weer even een berichtje over LUNA (geboren 17-08-2011), ja ze is alweer goed 5 maanden, een fantastische hond, waar we veel bekijks mee hebben, want ze is echt heel mooi!! en zo lief, natuurlijk is ze af en toe ondeugend, dan is het best wel moeilijk om consequent te blijven als je die toet ziet. Ze is volop tanden en kiezen aan het wisselen en weegt nu zo’n 18 kg we zullen jullie wat foto’s sturen via de mail, Nu van Luna in de duinen en we houden jullie op de hoogte.
Veel groetjes uit Zandvoort, Ruud, Patricia en Bryan Becic

top

132. Sander - 2012-01-23 08:21:46

Hoi Martien,
Hier een filmpje van Senna-Zendy (03-05-2009)tijdens het trainen gister.
Groetjes Sander
www.youtu.be/WQiGYYoE1qA

top

131. Robert & Sandy - 2012-01-11 22:00:34

Hallo Martien,
Even een bericht over Arras 22-10-2011. Arras is al flink gegroeid en luisterd al een beetje. Hij poept en plast vanaf de eerste dag niet binnen op een ongelukje na door onze eigen onoplettendheid. Arras had in het begin ook een vriendje onze vogel, helaas overleed deze en heeft Arras de eerste week nog naar hem gezocht. Een super leuk gezicht om deze twee samen te zien. Waarschijnlijk komt er wel een nieuw vogeltje en hopen we dat ze net zo’n goede vriendjes kunnen zijn. Hij kan op commando zitten en koekje dat weet hij ook maar al te goed. Wandelen, spelen, eten drinken en slapen zijn de hobby’s waar hij zich mee bezig houd. Hij is af en toe ondeugend, want hij weet best wat hij niet en wel mag. Maar de bank vind hij toch wel leuk ondanks dat hij het niet mag. Hij klimt hier op of springt er op en pikt dan snel een kussen of een dekentje en legt deze in de bench, terwijl hij zijn eigen heeft. Ook sokken vind hij erg leuk om te spelen. Hij heeft een eigen kussen en dat is zijn plaats, deze weet hij ook te vinden als we aangeven dat hij op zijn plaats moet. Wandelen vind hij heel erg leuk en vooral andere honden en mensen. Kinderen kan hij gelukkig ook goed mee overweg, hier zijn we natuurlijk ontzettend blij mee. Af en toe als hij ondeugend is en wil spelen laat hij het wel merken, door te bijten, maar gelukkig is hij al snel omgekeerd als je met een speeltje gooit en houd hij op met bijten. De dierenarts is zijn beste vriend, hij vind het totaal niet erg want hij weet dat hij naar afloop een lekker koekje krijgt. Oud en nieuw is hij ook heel goed door gekomen. In de ochtend zijn we nog gaan wandelen, maar hij was nergens bang voor of van geschrokken. Hij heeft in de avond toen er veel vuurwerk was eigenlijk nergens op gereageerd niet geblaft of druk gedaan. Hij lag heel rustig in zijn bench op zijn knookje te kauwen. Hierop waren we natuurlijk ook super trots! We zullen snel eens langskomen met Arras om te laten zien hoe het met hem gaat. We genieten in ieder geval met volle teugen van deze deugniet! Tot snel.
Groetjes,
Robert & Sandy

top

130. Jaap Buiskool - 2012-01-03 20:59:58

Voor iedereen de beste wensen voor 2012 ook van onze Kay onze Mechelaar uit het Mechelseherderkennel

top

129. toos de vries - 2011-12-27 21:27:51

hoi martien
even weer nieuws van onze layka geboren 4-7-2011. het gaat super goed met onze ster,ze slaapt al 4 weken s’nachts los in de kamer nu sinds vorige week de bench maar opgeruimd.ze komt nergens aan,dus hoeft ze ook over dag niet meer opgesloten te zitten. ze heeft al haar tanden ook gewisseld echt mooi gebit.we hebben de puppie curcus goed door staan en gaan nu naar de volgende curcus,het gaat erg goed ze is heel alert alleen begint ze wat te puberen en kijken hoever ze kan gaan,maar ik blijf toch de baas als ik mijn stem wat meer verhef is ze meteen onder de indruk lachen hoor.met de bal spelen vind ze helemaal geweldig daar doet ze alles voor hoef ik maar te fluisteren en doet ze wat ik wil zit,plaats terug,staan wat geniet ik ervan het is zo mijn maatje als het even kan trekken we er op uit krijg nog steeds veel complimenten dat het zo’n mooie hond is mooie kleur en mooi gebouwd al met al ben ik trots op mijn hond en geniet er iedere dag van natuurlijk ook de rest van de familie groetjes van een gelukkige layka en vrouwtje.
p.s layka loopt los ook erg goed mee en kan zich in het park lekker uitleven met bal of andere honden.

top

128. Fam. Mols - 2011-12-11 20:11:37

Hoi Martien,
Onze Deena-Caya is nu 13 maanden, een geweldige gezinshond met een lief en waakzaam karakter en altijd gedreven om te werken.Om in haar behoeften te voorzien hebben we besloten om met haar de sport in te gaan. Vorige maand foto’s laten maken van haar heupen,ellebogen en rug....een mooi gebouwde dame vlgns de dierenarts met een paar flinke stevige billen!!foto’s waren perfect dus groen licht voor het echte werk!Wekelijks hebben we privé-training met haar bij Clair Bouwman, verder gaat ze 2x per week met t vrouwtje mee trimmen en geniet van haar lange wandelingen in t bos.Met 11 mnd was ze voor t eerst loops en na de kerst wordt ze gesteriliseerd.
Kortom...we hebben een hond uit duizenden!!!
Groetjes Fam. Mols

top

127. Bébé Bertels - 2011-11-28 21:00:56

Dag Meneer Janssen,
Ik heb onlangs een Mechelaar gekocht van 13 maanden genaamd Rayco nu 13 maanden. Het gaat goed met Rayco. U heeft ons een prima advies gegeven om hem af en toe in de Benche te doen. Hij heeft nu ook leren zitten en dat in één week. Ook in de benche gaat hij braaf. Hij rent graag langs de rivier met onze oude hond. Ze zijn samen al goede maatjes geworden.
Groeten, Bébé Bertels uit Varik

top

126. Bébé Bertels - 2011-11-28 21:00:45

Dag Meneer Janssen,
Ik heb onlangs een Mechelaar gekocht van 13 maanden genaamd Rayco nu 13 maanden. Het gaat goed met Rayco. U heeft ons een prima advies gegeven om hem af en toe in de Benche te doen. Hij heeft nu ook leren zitten en dat in één week. Ook in de benche gaat hij braaf. Hij rent graag langs de rivier met onze oude hond. Ze zijn samen al goede maatjes geworden.
Groeten, Bébé Bertels uit Varik

top

125. Stefan van Wijk - 2011-11-25 16:24:45

Hier even een update over onze pup; Paco-Shadow ( 6-8-2011) Hij doet het super. Eet goed, groeit goed en weegt 12 kilo. De puppycursus afgelopen week afgerond en 11 december beginnen we aan de jonge hondencursus. Paco is nog wel erg bijterig en vind handen en benen erg interessant. Dit is echt een aandachtspunt waar we al veel tijd in hebben gestoken, maar zeker nog meer in moeten doen. Hij is sinds 2 dagen begonnen met wisselen. Hierdoor is zijn bijtgedrag met 200 % toegenomen. Maar met een doekje uit de vriezer is hij heel blij en is de pijn even weg. Je merkt dat Paco een sterke leider nodig heeft om zijn gedrag aan te passen. Hij heeft meteen door bij wie hij wel en niet door kan gaan. Apporteren vind hij helemaal geweldig en komt al geregeld zelf met zijn balletje aanlopen om weer naar buiten te gaan. Wij zouden het erg leuk vinden om foto’s te ontvangen van de andere pupa uit Paco’s nest. Heb je een pup uit het nest van Shadow 6-8-11 en vind je het leuk om in contact te komen met broers en zusjes van je pup. Stuur ons een mailtje. Gr Joyce en Stefan. Vinkeveen. joyce.kroon@hotmail.nl

top

124. Kees en Hanneke Vliegenthart - 2011-11-20 12:56:49

Beste Martien en Will,
Hier een berichtje van Tara-Shadow , geboren 6 aug.2011.
Inderdaad wel leuk om berichtjes te lezen van pups uit haar nest. Het gaat heel goed met haar, is sinds ongeveer een maandje zindelijk binnen, geeft goed aan wanneer ze naar buiten wil. Het meelopen naar buiten gaat goed sinds ze alle vaccinaties heeft gehad en we ook met haar naar het park en de Holl.Biesbosch kunnen gaan. De eerste keer los was ook heel bijzonder, "hier komen" was of ze nooit anders gedaan heeft. Bij ons blijven en ons in de gaten houden, perfect! Hopen dat het zo blijft. Los met andere honden is nog wel spannend voor haar.Beetje aftasten en komt de andere hond dan snel naar haar toe, dan zoekt ze gauw bescherming bij ons, wat wij dan weer op onze beurt negeren. Volgende week de laatste puppy training. Dat gaat ook goed, al vindt ze het soms te lang duren voor ze weer in aktie mag komen. We starten direkt weer met de vervolgcursus. Ze is heel lief, maar kan op haar beurt ook heel druk en ondeugend zijn. Je ziet haar dan denken van , wat kan ik nu stiekem stelen.Dan naar haar kijkend, moet je oppassen dat je niet in de lach schiet. We krijgen van veel mensen complimenten dat ze er zo mooi uit ziet!!!! De puppytrainster vindt haar een prachtige en leergierige hond, we moeten er heel blij mee zijn.Dat zijn we natuurlijk ook. We zullen enkele foto’s naar jullie e-mail sturen. Volgende keer meer.
Groetjes,
Kees, Hanneke,
Anne-Marleen,
Corné en Elisa

top

123. Patricia, Ruud en Bryan Becic - 2011-11-16 19:22:39

Beste Martien en Will,
Met onze Luna, nu 3 maanden gaat het fantastisch, nu na haar laatste prik konden we eindelijk naar duinen en strand, voor haar was dat (na onze tuin) een openbaring, ze wist eigenlijk niet wat haar overkwam, maar wel volop genieten hoor!!! maar baasjes niet uit het oog verliezen, dat is onze Luna, ze is pas de gelukkigste wanneer iedereen bij elkaar is, we genieten van haar, ze is lief, leergierig en groeid trouwens ook als kool, we zijn nu op cursus met haar maar eigenlijk wist ze alles al, we hebben haar zelf al heel wat geleerd, want dat is wat Luna wil, stuur jullie via E-mail foto’s van haar (eerste dag op het strand) en we houden jullie op de hoogte van Luna, groet uit Zandvoort Ruud Patricia en Bryan Becic

top

122. Fam. Blom (Heemskerk) - 2011-11-16 10:36:05

Hallo Martien en Will,
onze pup Hummer (Shadow geb. 6/8/2011) is een geweldige hond. We zijn allemaal stapelgek op haar en ze doet het prima. Is al zindelijk, op af en toe een ongelukje na. Ze is superenthousiast en af en toe nog wat bijterig. Ze kan ook best ondeugend zijn, maar kijkt je dan op een manier aan, dat je bijna smelt... niet doen dus. Ik ga sinds 3 weken met haar naar puppy-cursus en dat vindt ze helemaal geweldig. Ze wil eigenlijk alleen maar met de andere honden spelen. Toch heeft ze best al veel geleerd. We krijgen veel complimenten over haar, dus dat wilden we jullie niet onthouden. Heel erg bedankt voor onze geweldige huisgenoot. Trouwens erg leuk om berichtjes te lezen van broertjes en zusjes.
Groetjes uit Heemskerk. Rene, Judith, Pim en Sam Blom.

top

121. Familie Wieten - 2011-11-13 19:16:18

Hallo Martien, even een korte update van Dex (Chelsea).Hij is nu ruim 6 maanden en is zooo lief. Luistert goed en is heel rustig/evenwichtig. Wel elke dag even testen, of wij nog wel stevig in onze schoenen staan. Maar we blijven consequent en hij legt zich dan ook weer snel neer bij het feit, dat wij de baas zijn.We lopen veel met hem door de buurt, zodat hij goed went aan verkeer, fietsers, hardlopers en andere honden. Hij is dan altijd alert en nieuwsgierig, maar de spanning, die zijn broer opbouwde bij dit soort gelegenheiden, is bij hem ver te zoeken. Wij genieten volop. Bedankt voor alle goede tips. Uschi, Tom & Cindy

top

120. Wendy, kay en Raf - 2011-11-05 22:15:50

Hallo Martien,
Raf-Zendy is nu bijna een weekje bij ons, en hij begint al goed te wennen. Hij is erg speels en nieuwsgierig naar alles. Voor niks bang. Verder is hij graag buiten, en houd ons nauwlettend in de gaten.Ook tijdens zijn KORTE slaappauzes. Plassen doet die bijna niet meer binnen, en eten kan die als de beste. Wij zijn super blij met hem!
Verder kijken we uit naar de cursus die we bij jou in Horst komen volgen!
Groetjes Kay, Wendy en Raf

top

119. Charles, Anita & Justin - 2011-10-27 18:59:49

Kyra(Chelsea) nu ruim zes maanden.
Hoi Martien,
Ik weet nog goed dat je exact wist welk teefje voor ons geschikt zou zijn (grootste teefje uit het nest). En inderdaad het is een geweldige, lieve, leergierige hond maar ook eentje met veel karakter. Dat merken we vooral op de club waar ze nog wel eens flink protesteert. Ondanks haar ondeugende trekjes hebben wij haar wel in onze harten gesloten. Justin is totaal niet meer bang voor honden en loopt helemaal weg met haar. Gek genoeg kan Justin alles bij haar doen. A.s. zondag moet ik examen (puppy) met haar lopen. Wat wij nog wel aan jou willen meegeven is dat wij overal complimentjes krijgen over hoe mooi zij er wel niet uitziet ook qua lichaamsbouw. Ik zal je binnenkort een foto van haar sturen. Ben eigenlijk wel benieuwd hoe het met haar broertjes en zusjes gaat. Kan zo 123 geen berichtjes van dat nest vinden.
Vriendelijke groeten,
Charles, Anita en Justin

top

118. Mandy en Roy - 2011-10-25 22:28:28

Hallo, Martien en Will
Wij hebben layka (Aki) nu al weer een tijdje en we zijn nog steeds super blij met haar. Ze gaat mee naar de politie training en vind dit heel leuk. Ze is lekker ondeugend maar luistert wel goed. Als we ooit weer een pup willen komen we zeker weten weer bij jullie! Ik zal via de mail even een foto van Layka sturen.
Met vriedenlijke groet,
Roy en Mandy en een pootje van Layka

top

117. Kees en Hanneke Vliegenthart - 2011-10-16 23:20:01

Hallo Martien en Will,
Hier een bericht van Tara-Shadow geboren 06-08-2011.
Het gaat goed met haar en ons. Zindelijk is ze nog niet, maar in huis gaat het een stuk beter, ze loopt zelf naar de buitendeur en heeft alleen af en toe nog een ongelukje in huis. Ze is heel aanhankelijk, nieuwsgierig en alert. Heeft al veel dingen buiten de deur mogen meemaken en neemt alles goed in zich op. We krijgen heel veel complimentjes over haar, ook de dierenarts vindt haar zeer een relaxte pup, hopelijk blijft dit zo. A.s.zaterdag gaat onze dochter met haar naar puppy-curus, we zijn benieuwd wat dat brengt. Met onze kat is het nog steeds aftasten, hij vindt Tara volgens ons nog wel eens te druk, ze blaft, rent achter hem aan, kwispelt enz.enz. totdat hij haar waarschuwt. De andere keer lopen ze samen gebroedelijk op. Ze eet goed en groeit dus behoorlijk, nu is ze 7 kg. Ik zal nog wel eens even bellen, zoals afgesproken.
Tot horens/mails
Kees en Hanneke

top

116. Robert & Sandy - 2011-10-13 21:35:08

Hallo Martien,
We zijn vorige week komen kijken voor een pup. De site was echt opvallend en sprak ons aan. Toen we aankwamen hebben we super foto’s gezien en goed besproken wat we wilde in een pup. Toen we de puppies zagen, waren we verliefd. 1 van de meiden stond op het punt die week te bevallen en het was een prachtig gezicht. We hadden een dag nodig om na te denken en zijn richting huis vertrokken. De dag erna besloten we helaas om het niet te doen, door onze eigen omstandigheden. We vonden het toch ontzettend jammer en besloten onszelf nog 1 dag extra te geven om nog eens na te denken. Vrijdag belde we al snel weer op dat we het toch wilde doen. Zo’n pup brengt leven in huis en zorgt voor regelmaat en gezelligheid. We vroegen of het mogelijk was om zaterdag nog eens te komen en alles goed door te nemen. Doordat we een dag langer konden nadenken, viel ons op dat er voor ons meer dingen waren die we leuk vonden en wilde in een pup dan dat ons tegensprak. Toen we zaterdag aankwamen, werden we wederom hartelijk ontvangen en onze ouders ook. We zijn namelijk een jong stel dat gewend is met een mechelse herder in huis bij de ouders. Je liet onze ouders nog eens de pups zien en ja hoor er waren puppies die net een paar uur oud waren, echt super om te zien. Na nog een goed gesprek en gegevens genoteerd te hebben besloten we om een pup te reserveren. Wij zijn echt ontzettend blij dat voor ons deze keuze is gevallen en dat alles zo duidelijk en vriendelijk werd uitgelegd, beter kunnen we niet wensen. En nu, nu moeten we nog een paar weekjes wachten en de tijd lijkt langzaam te gaan, maar we weten zeker het wachten zal de moeite waard zijn! Zodra we de pup hebben zullen we je op de hoogte houden met foto’s.
Ontzettend bedankt!

top

115. Ruud en Patricia Becic - 2011-10-12 13:31:28

Beste Martein Janssen,
4 oktober 2011 hebben wij onze Luna bij jullie opgehaald, we moesten naar Zandvoort, dus 2 uur rijden, dat heeft te perfekt gedaan, gewoon lekker slapen bij onze zoon op schoot. Thuis aangekomen hebben we haar lekker laten verkennen. Volgende dag nog meer verkennen, nu een stuk ondeugender. Luna is natuurlijk voor ons de mooiste en de liefste, we hebben haar nu een week en ze is al zo goed als zindelijk, ze reageerd op haar naam en probeert zo gehoorzaam mogelijk te zijn (en af en toe heel ondeugend), wij hebben er het volste vertrouwen in dat we een wereld hond aan haar krijgen, we houden jullie op de hoogte,
heel veel groet uit Zandvoort, Ruud Patricia en Bryan Becic

top

114. Stefan van Wijk - 2011-10-08 13:31:55

Hallo Martien,
Een klein berichtje over onze pup! Paco-Shadow uit het nest van 6 aug. 2011, is nu alweer 2 weken bij ons. De eerste dagen was het even wennen en was ie nog wat verlegen, maar nu raced Paco door onze woonkamer. We hebben er super veel plezier van en iedereen (ook de plaatselijke dierenarts) geeft ons complimenten voor onze mooie pup. Het gras buiten vind ie geweldig en wordt hij helemaal blij. De 16e gaan we beginnen met de puppycursus. Hij is erg leergierig dus dat komt helemaal goed. Verder eet & slaapt hij goed. Nachts horen we hem alleen, als ie echt nodig moet.
Kortom het gaat super. Groeten uit Vinkeveen.
Stefan & Joyce & Paco

top

113. Jan en Bea - 2011-10-05 20:42:49

Hallo Martien en Wil, Vorige week heb ik meegedaan met Kelly-Chelsea (14-09-2009)aan een interne wedstrijd op onze vereniging. Hoewel ik nog geen examen gedaan heb meegedaan met IPO-1 en daar met kelly 98-90-80 punten gedraaid. Ze doet het heel goed alleen het manwerk een tikkeltje minder. We hebben er een pracht hond aan en denken er in de sport leuk mee te kunnen draaien. Wilde jullie dit toch even laten weten kun je er ook van meegenieten.
Hartelijke groeten van Jan en Bea

top

112. peter - 2011-10-05 00:21:38

Beste Martin,
Langs deze weg wilde ik en Duras je bedanken voor de goede verzorging van een van je lievelingen Duras. Ik denk als ie kon praten hij jou dat zelf wel zou zeggen.Duras behaalde het certificaat objectbewaking op zondag 2 oktober bij de Steller te Horst met 368 punten. Duras liet mij weten dat hij elk punt aan jou te danken heeft. Ik zelf ben heel blij met de goede verzorging van Duras met name de Poot van Duras anders had hij het niet gered. Martin bedankt,
peter en duras

top

111. Karin - 2011-10-04 23:50:26

Hallo Martien,
Met Senna-Kelly (4-7-2011) gaat het heel goed. Ze is sociaal, leergierig en ontzettend lief. Ze heeft helemaal haar plekje bij ons gevonden. Ze krijgt inmiddels ook een katse opvoeding van onze jongste kat. Die vindt het kennelijk hoog tijd worden dat Senna gaat jagen. Levende muizen worden continue aangeleverd en voor Senna neergelegd. Die 2 beginnen echte maatjes te worden, super om te zien.

top

110. toos de vries - 2011-10-04 22:02:57

hallo hier weer even nieuws over layka van moeder kelly layka geboren 4-7-2011. het gaat super goed met haar ze groeit geweldig hard. we genieten heel erg van haar,ze is erg ondernemend en speels,en zeker heel leergierig.het is net of ze al heel lang bij ons is.we zitten nu op puppie cursis daar genieten we beiden van.overal waar we maar komen steelt ze de show waar we maar komen zeggen ze wat eengeweldige hond ik begin er nu wel erg trots op te worden,layka is ook erg mooi,zeker lief maar ook ondeugend we lachen wat af met haar.auto rijden vind ze super.en met onze jack russel van 13 jaar is ze dikke maatjes ze slapen altijd samen mooi om te zien.zo kan ik nog wel door blijven gaan al met al we zijn heel erg blij met haar en kunnen haar niet meer missen gr van ons allemaal.

top

109. Kimberly en Sander - 2011-09-01 20:44:03

Hallo!
Diesel-Nora is nu 22maanden! En het is echt een hond uit 1000de! We hadden geen betere hond kunnen hebben. Op het moment doen we G&GB en hopen dit natuurljk weer met vlag en wimpel te halen. Maar dit zal voor Diesel geen probleem zijn. Mits hij z’n aandacht erij houdt... Hij kan zo nu en dan nog wel eens erg ondeugend zijn! En dan staat heel de les op z’n kop omdat meneer zo nodig moet rennen! En vrijwel bijna alle andere honden op het veld gaan hem dan achterna.. Diesel heefthet dan naar z’n zin, lang leven de lol. Ook doen we sinds kort agility en dit vind meneer helemaal geweldig. Kan niet wachten tot dat hij zelfstandig de toestellen kan nemen! En we horden iederen wandelbeurt wel OOOW wat is hij mooi zeg! En dat is stiekem toch wel erg leuk om te horen. Op het moment is z’n schoft 67cm en weegt hij 38Kg! Het is dus een flinke kerel aan het worden...
Groetjes Kimberly, Sander en Diesel

top

108. Fam. Wieten - 2011-09-01 16:12:46

Hallo,
Dex-Chelsea is nu al ruim 18 weken en een superlieve pup. Nog steeds terughoudend maar inmiddels loopt ie braaf mee aan de riem. Zelfs op de drukke braderie, waar wij ingesloten liepen tussen mensen met honden en kinderwagens, bleef ie braaf volgen. Hij reageert prima op een fluitje, dat wij gebruiken als hij eventjes los mag. 1x fluiten en hij komt eraan.. ook al was ie met andere dingen/honden bezig. Apporteren doet hij al als de beste. Ook de basiscommando’s heeft ie al aardig onder de knie. Volgende week gaan we voor het eerst samen op cursus.... ben benieuwd. Houden jullie verder op de hoogte. Groet Uschi & Tom

top

107. Karin - 2011-08-31 10:37:41

Hallo Martien,
Senna-Kelly groeit goed. Ze is zindelijk. Volgende week gaan we op puppy cursus. Buiten vindt ze geweldig, aan de lijn loopt ze rustig mee en los (op plaatsen waar het kan, geen honden of verkeer) gaat ook heel goed. Ze houdt ons nauwlettend in de gaten. Op de tennisbaan vindt ze het prachtig. Het wordt straks een echte ballen en takkenhond. Ze heeft al een aardige verzameling aangelegd .

top

106. Karin - 2011-08-25 13:55:20

Hallo
Het gaat prima met Senna-Kelly. ’s morgens wacht ze de kinderen bij de trap op om met ze te spelen. Duurt het te lang voordat ze uit bed komen, dan blaft ze. We hebben nog nooit zo snel de kinderen beneden gekregen .Buiten heeft ze een eerste hondenvriendje. Een duitse herderpup van 8.5 week oud. Sinds de tweede nacht stapt ze zelf al in haar bench om te gaan slapen. Ze leert heel snel en kijkt pienter uit haar mooie oogjes. Ze is heel nieuwsgierig naar de wereld om haar heen.

top

105. Mandy en Roy - 2011-08-24 11:06:33

hallo,
we hebben Layka (aki) nu bijna 4 weekjes en we zijn heel erg blij met haar. Ze is lekker speels en ondeugend vandaag krijgt ze haar 2e inenting. Ze gaat overal mee naar toe en gedraagt zich goed haar speeltjes houd ze erg goed vast tot dat je zegt dat ze los moet laten. Layka leert heel snel ze kan zitten, pootje geven, af en ze luisterd naar plaats en hou vast. We zijn gewoon super blij met haar! we sturen binnekort wel een paar fotos.
Groetjes,
Mandy, Roy en Layka

top

104. toos de vries - 2011-08-23 21:50:38

hallo martien janssen.
gisteren hebben we layka meegenomen,ze heeft de reis naar veldhoven super gedaan.lekker op m’n schoot geslapen. vanacht maar 5 min gepiept en tot half 6 doorgeslapen. ze poept en plast al meteen buiten.ze leert snel heb ik al gemerkt.sinds vanmiddag loopt ze me al achterna,we zijn erg blij met haar.
groetjes stefan en toos.
p.s.bedankt voor de mooie foto s

top

103. toos de vries - 2011-08-23 21:50:35

hallo martien janssen.
gisteren hebben we layka meegenomen,ze heeft de reis naar veldhoven super gedaan.lekker op m’n schoot geslapen. vanacht maar 5 min gepiept en tot half 6 doorgeslapen. ze poept en plast al meteen buiten.ze leert snel heb ik al gemerkt.sinds vanmiddag loopt ze me al achterna,we zijn erg blij met haar.
groetjes stefan en toos.
p.s.bedankt voor de mooie foto s

top

102. toos de vries - 2011-08-23 21:50:17

hallo martien janssen.
gisteren hebben we layka meegenomen,ze heeft de reis naar veldhoven super gedaan.lekker op m’n schoot geslapen. vanacht maar 5 min gepiept en tot half 6 doorgeslapen. ze poept en plast al meteen buiten.ze leert snel heb ik al gemerkt.sinds vanmiddag loopt ze me al achterna,we zijn erg blij met haar.
groetjes stefan en toos.
p.s.bedankt voor de mooie foto s

top

101. toos de vries - 2011-08-23 21:50:14

hallo martien janssen.
gisteren hebben we layka meegenomen,ze heeft de reis naar veldhoven super gedaan.lekker op m’n schoot geslapen. vanacht maar 5 min gepiept en tot half 6 doorgeslapen. ze poept en plast al meteen buiten.ze leert snel heb ik al gemerkt.sinds vanmiddag loopt ze me al achterna,we zijn erg blij met haar.
groetjes stefan en toos.
p.s.bedankt voor de mooie foto s

top

100. Donny Putman - 2011-08-22 18:07:19

hallo,
Ik heb Curas-Chelsea bij een tijdje terug bij u gekocht en hij is nu bijna 17 weken. Hij was de eerste paar dagen heel erg terug houdend maar werdt steets losser. als hij mij nu ziet wordt hij nu ook helemaal gek en hij wil alleen maar knuffelen. Op de club gaat het ook heel erg goed, hij aporteerd ontzettend graag en bijt heel rustig met een mooie volle beet. het enigste is dat hij nog niet wil blaffen waneer het moet. maar hij bevalt me echt prima, het is een super lieve en Sosiale hond.

top

99. Karin - 2011-08-22 09:20:15

Hallo,
Met Senna-Kelly gaat het heel goed. De autorit naar huis is goed gegaan. Gisteren heeft ze vooral vanuit de bench haar nieuwe huis bekeken. In de avond kwam ze wat meer los en wilde ze graag spelen. We hebben ook 2 katten en die vindt ze maar vreemd. De eerste nacht is goed gegaan. Alleen het eerste kwartier was moeilijk, zowel voor haar als voor mij. Ik heb haar genegeerd en ze is gaan slapen. Heeft vannacht 2 keer buiten een plas gedaan. Na de plas weer terug in de bench, een klein half minuutje piepen en vervolgens weer lekker slapen. Eten gaat prima en ze stopt zelf met drinken. Ze is gek op haar touwkluifje. Die ligt trouw naast haar.Vanaf mijn arm heeft ze inmiddels de buitenwereld een beetje verkent.
Het gaat helemaal prima met haar en wij zijn heel blij met onze nieuwe huisgenoot.

top

98. Jan v. Ommeren - 2011-08-11 16:04:46

Hallo,
Hier een berichtje over Bruno (afstammeling van Arras (vader), Mielic (moeder)).
Met Bruno gaat het erg goed hij is nu ruim 10 maanden en zit nu ongeveer 2 maanden op de politiehondenclub. Hij doet het daar erg goed vooral het zoeken gaat hem gemakkelijk af. Voorafgaand aan de politiehondenclub heeft Bruno een gehoorzaamheidstrainig gevolgd. Daarnaast is Bruno een prima gezinshond en erg sociaal naar andere honden.
Een paar korte filmpjes van Bruno zijn te vinden op;
www.youtube.com/watch?v=rdzfXJ1rOIs
www.youtube.com/watch?v=XHSriouadC4
Groeten,
Jan van Ommeren (Elst Utr)

top

97. van Voorst - 2011-07-31 15:12:41

Al een hele tijd geleden, dus hoog tijd dat Hera-Lara eens wat van zich laat horen! Hera is ondertussen 2 jaar en een geweldige meid geworden! Ze is helemaal dol op balletjes en apporteren. Ze maakt de mooiste sprongen om de ballen in de lucht te kunnen vangen. Ze is erg leergierig (nog steeds), trouw, een harde werker en waaks voor haar baasjes. Kleine kindjes vindt ze geweldig en is er heel erg lief voor, ook mensen die eigenlijk een beetje bang zijn voor grote honden, zijn haar grootste fan! Een geweldige hond, die door veel liefde omgeven wordt! Erg blij dat we bij jullie terecht gekomen zijn om dit geweldige teefje mee naar huis te nemen dus!

top

96. - 2011-07-27 12:01:51

hallo,even een berichtje van Arco-Kika. We hebben hem Harry genoemd en hij groeit als kool. Visite vond ie maar niks,is dan erg onzeker.Nu doe ik m aan de riem en ga ik samen met hem naar de visite toe en dat gaat stukje bij beetje beter.mensen die vaker komen gaat wel goed. Verder is het een superhond,heel leergierig en we hebben net de puppycursus afgerond,nu verder met vervolgcursus gehoorzaamheid en daarna willen we naar een herderclub. Het is wel een hondje waar veel energie in gaat zitten qua begeleiden naar vreemden,maar heb er vertrouwen in dat dat goed komt,al zal het denk ik altijd wel een fel hondje blijven,maar als ie dan goed luisterd wanneer ik zeg dat het goed is vind ik het oke.Ik zal nog een paar foto’s opsturen,ik krijg bijna dagelijks te horen dat het zo’n mooi hondje is,de trainer van puppycursus is ook helemaal weg van ’m.En hij heeft ook mooi sprekende kop!
Ik hou je op de hoogte hoe het verder gaat met hem.
groeten uit deventer, Rene en Jose en kids

top

95. Fam. Wieten - 2011-07-12 11:58:55

Beste Will & Martien,
wij hebben onze Dex-Chelsea nu alweer bijna 2 weken in huis. Het is een terughoudende pup, ligt het liefst in z’n bench, vanwaar hij alles in de gaten kan houden. Naar buiten gaan vind ie nog maar niks, ook z’n riem niet. Maar 3x op n dag gaat ie helemaal los. Dan rennt en springt ie door de tuin, blaffen en uitdagen. Spelen met een balletje vind ie geweldig. Het is echt een schatje en je ziet hem groeien, lichaamelijk en mentaal.... Eind augustus beginnen wij met puppytraining en daarna hoop ik met hem ver te komen bij G&G en agility. Zoals beloofd, zal ik jullie regelmatig bijhouden over zijn ontwikkeling. Groetjes Uschi, Tom & Cindy

top

94. Fam. Mols - 2011-06-11 17:25:55

Hoi Martien en Will,
Onze Deena-Caya is nu ruim 7 mnd en is een erg mooie hond. Ze is erg stabiel alert en waaks maar aan de andere kant heel sociaal met honden en kinderen. Ze is precies wat we in een Mechel zoeken.Ze gaat overal mee naartoe en gedraagt zich keurig.Je kan haar midden in de speeltuin neerleggen en zelfs wanneer er kinderen om en over haar heen springen zal ze er geen aandacht aan besteden.Het is een echt zwemmonster, waar water is,is Deena. In huis heeft ze niks gesloopt maar er is geen hondenspeeltje bestand tegen haar mooie bijtertjes!!De puppy cursus had ze glansrijk behaald en nu gaan we verder met gehoorzaamheidscursus EG1. Een man uit de hondensport wilde haar kopen( stiekem had hij al foto’s van haar gemaakt) maar voor geen goud willen we haar nog missen!!!!
Groetjes Fam. Mols

top

93. Ed en Ingrid de Bock - 2011-06-04 13:05:57

Hoi Martien en Willy en Dixie,
Het gaat erg goed met onze Cesar-Dixie en is ook erg leergierig en pikt alles erg snel op. Een erg sociale pup en speelt zelfs met onze kat en heeft deze apporteren geleerd. Hij groeit geweldig goed en is in zeer goede gezondheid. Hij weegt nu 6.5 kg. deze week word hij aangemeld voor de hondenclub en gaan we langzaam echt aan het werk. Een aanwinst voor ons gezin.
Groetjes Ed en Ingrid

top

92. Karin - 2011-06-04 09:02:58

We hebben onze Simba Dixie inmiddels een paar weekjes in huis. Het gaat super. Ze is erg leergierig en past zich vrij snel aan op nieuwe situaties. Intussen al 2 keer op de africhting geweest en wat gespeeld en veel gekeken. De pakwerkers vindt ze mega interessant alleen die jute zak vindt ze nog niets.
Ik laat jullie zeker nog weten hoe het verder verloopt.

top

91. Farhad Shiraslani - 2011-05-22 18:20:45

Hallo Martien,
Wij hebben Tondar/Dixie de afgelopen zaterdag bij jullie opgehaald. Als eerste wil ik jou bedanken voor de adviesen en je manier van werken. Ik was met een goed en tevreden gevoel weg. De terugrijs naar Rotterdam was goed verlopen. Arjan, mijn zoon, is hellemaal weg van Tondar/ Dixie en zij heeft gelijk een band met hem. We zijn erg blij met haar. Ze eet goed en geeft op tijd aan als zij een plasje moet doen. We houden jou op de hoogte van de verdere ontwikkelingen van Tondar.
Groeten, Farhad

top

90. Marion & Servie - 2011-05-22 12:00:56

Hallo Martien & Will,
We hebben onze Abby op 8 mei op mogen halen. Wat een leuk moederdagcadeautje !!! We zijn erg blij met deze slimme dame. Ze doet het super en is ontzettend intelligent. Ik weet zeker dat we nog veel plezier aan haar zullen beleven. Ze heeft ook al heel veel mee gemaakt. Zo heeft ze al diverse keren in de bench in de auto gezeten, heeft al kleine wandelingtjes aan het riempje gemaakt (loopt al heel netjes), een heftruck, een helicopter, en veel vreemde mensen en kinderen gezien. Het maakt haar allemaal niets uit. Ze zal nog wel vaker op bezoek komen bij moeder Dixie en Emmy om te laten kijken dat ze goed groeit want dat is ze zeker. Ze voelt zich al goed thuis en weet precies hoe het moet. Nu nog verder leren zodat ze nog slimmer wordt.
Een dikke knuffel van Marion, Servie & Abby.

top

89. nicole van vliet - 2011-04-05 14:04:58

Hallo martien,Rover-Zendy is nu alweer 8 maanden. Het gaat goed met hem.Hij groeit uit tot een grote en erg sterke hond.Hij is al zeer waaks.En erg lief voor de kindjes! We gaan net weer met een nieuwe gehoorzaamheids cursus beginnen.Hij luisterd goed,maar als hij een bal ziet luisterd hij naar niks meer!Dat is frustrerend als hij op het strand een bal uit een kind z’n handen lekbijt en met geen mogelijkheid meer loslaat.Misschien heb je nog een advies hoe hiermee te trainen?verder genieten we erg van hem.Het is een schat!! ;)
M.V.G Nicole van vliet uit purmerend

top

88. annemie van siem-kika - 2011-04-03 12:53:15

hoi martien
heb de foto’s gezien wat een mooie pups kom binnenkort even kijken maar geef natuurlijk wel eerst even een belletje
gr. annemie en jan
poot van siem

top

87. Gert - 2011-03-30 22:20:47

Martien,
Ja hoor ik heb de foto’s gezien. Mooie hondjes hoor !
groeten
Gert

top

86. Emile van Herk - 2011-03-22 22:43:17

Nog even vergeten te vertellen, ondanks dat Mika geen puppycursus heeft gedaan, luistert hij voortreffelijk. Alle commando’s die ik geef volgt hij feilloos op. Als er b.v. in het bos mensen aankomen (met of zonder hond) en ik roep hem als hij op 50 mtr. afstand is, hoe verleidelijk het soms voor hem is, komt hij als een raket op me af en gaat zitten. Echt fantastisch. Binnen hoef ik ook maar één keer een commando te geven. Heel fijn ook als je visite hebt. Buiten heeft hij een grote ren met ’nachthok’, maar ons ventje slaapt altijd binnen want hij gaf aan dat hij de vloerverwarming lekkerder vond dan zijn luxe nachthok met stro.
Groeten,
Emile

top

85. Emile van Herk - 2011-03-22 22:19:58

Hallo Martien en Will,
Al lang heb ik het voornemen gehad iets in het gastenboek te schrijven, maar het kwam er steeds niet van. Mika (19-11-2009 van Layka-Tara en Nicky-Arca) is al weer ruim 14 maanden bij ons en doet het fantastisch. Natuurlijk veel stuk gevreten in het begin, maar dat hoort er nu eenmaal bij. Hij is een prachtige blauw gevlamde reu met een schofthoogte van 64 cm. Hij waakt goed, is ontzettend lief voor onze drie zoontjes en voor ons en bekenden. Vorige week kwam er een voor hem vreemde man te dicht bij ’het vrouwtje’. hij bukte voorover en kwam iets te snel overeind ongeveer een halve meter van Tamara. Mika gaf een volle beet in de man zijn knie en deze bloedde hevig. We waren er wel enorm van geschrokken. Dit kenden we helemaal niet van Mika. Nu dus wel... We vinden hem iets aan de magere kant, niet zo vreemd, hij krijgt ruim voldoende te eten, maar rent hier op het terrein (2000m3)zeker zo’n 100 keer per dag langs het hek de auto’s ’in te halen’ (dat zou voor mij ook niet zo verkeerd zijn). Verder beleven we enorm plezier aan Mika en behoort hij ècht tot het gezin. Nu snap ik toen Martien destijds zei; ’Dixie verkoop ik nog niet voor een ton!’.
Groeten uit Druten van Emile en Tamara van Herk.

top

84. Rene Crombach - 2011-02-27 12:18:50

Dag Martien en Will
Hier weer een berichtje vanuit Den Bosch. Gay-Nora is nu inmiddels 20 weken oud. Ze heeft de puppy-cursus er bijna opzitten. Ze is nu al redelijk goed gehoorzaam, en vooral ontzettend lief( ook voor mijn dochter van negen).
Ga nu informeren voor de vervolg cursus,misschien de ipo-cursus.M.v.g Ans,Britt en Rene Crombach

top

83. Fam. Mols - 2011-01-23 22:21:00

Hoi Martien,
Deena-Caya is nu een week bij ons en doet t erg goed.Dag 1 gromde ze op alles(onze poezen de tv) en kwam niet echt uit de bench.Dag 2 hebben we haar niet meer horen grommen.Ze eet en drinkt goed.Ze heeft niet 1 nacht gejankt of geblaft! super!(voor de buren)
Nu is ze super speels en ondeugend en geheel vrij in huis.Ze daagt de katten graag uit voor n spelletje maar deze zijn er nog niet echt van gecharmeerd.Ze blokkerd nog als ze moet gaan wandelen, maar als we zo’n 100 mtr van huis zijn dan loopt ze goed mee. Ze heeft al meerdere positieve ervaringen gehad met kinderen en andere honden.Het commando’s "zit"en "plaats" het ze al redelijk goed onder de knie. Het is echt n schattige pittige tante. In maart start de puppy-cursus en mag ze aan de bak met het echte werk! We houden je op de hoogte van Deena haar ontwikkelingen en zullen je over n tijdje ns n foto sturen van ons meisje.
Groetjes Fam. Mols

top

82. van Tulden - Meulendijks - 2011-01-13 16:16:19

hoi Martin en Will.
hartelijk dank voor de enthousiaste medewerking, Dat wij na overlijden van Tibo bij jullie Bruno mochten komen bewonderen en halen. Met Bruno gaat alles goed. Onze Rens 3 jaar kan er alles mee en weet wat hij wel en niet mag. ’S avonds en ’s nachts hebben wij hem voorlopig binnen. de nacht uiteraard in de keuken. Hij is goed zindelijk. Binnen is hij zeer speels en een lieve sociale hond, een heel stuk rustiger als Tibo. Hij heeft een goede speelkameraad aan onze jack russel, Met tibo hoefden wij dat niet te proberen want hij beet de kleine. Hij is goed opgevoed en springt niet op de bank of pakt iets van tafel. buiten is hij idd heel goed waaks. Alleen kan je merken dat hij nog jong is ivm hij veel aan het graven is, ongeveer in midden van zijn nachthok staat een boom waarvan hij in de zomer heel goed uit de pal hete zon zit en in de schaduw zit. De ren is voorzien van stoeptegels alleen een stukje om de boom zit aarde wat hij weg graaft. en de etensbak die hij heel snel leeg eet vliegt snel buiten de ren met ndere woorden; zo die is leeg en mag je alvast terug hebben. Een bak met water gooit hij om. deze kunnen wij tig x op een dag ververssen. Maar zijn hem nu aan het belonen met zijn goed gedrag in de hoop hij het water laat staan. Al met al een hele goed waak en oplettendheid, alles houd hij goed in de gaten. De oren recht overeind. Een pracht hond die goed meeloopt aan de lijn, want de kleine van ons kan er mee lopen zonder dat hij trekt. Wij zijn enorm blij met hem.
groetjes en tot hoors. Antoinette en John van Tulden- meulendijks

top

81. Fam. van Schothorst Ede - 2011-01-08 09:57:16

Dag Martien en Will,
Het gaat buitengewoon goed met Nora van Cora-Nora. Ze is leergierig, speels, af en toe ondeugend, en nagenoeg zindelijk.Ook met Kaya van Gijs kan ze het best vinden, d.w.z. Nora speelt, en Kaya bekijkt het allemaal. Ze groeit als kool en gaat over twee weken naar de puppycursus. Ook voor 65+ is dit een prima alternatief voor de hometrainer of de ochtendgymnastiek. Nora houdt ons gewoon bezig en dus ook jong. Wij genieten, en onze (klein)kinderen met ons.
Hartelijke groet van Evert en Teuni uit Ede

top

80. Fam Nijenhuis (Tilburg) - 2010-12-30 14:54:09

Pablo-Mielec is nu al een paar weken bij ons. Hij groeit als kool en wordt inderdaad een forse hond. Hij heeft zijn plaatsje in het gezin al goed gevonden. Pablo laat nu al zien dat hij heel wat pit heeft en dat hij leergierig is. Hij is al een paar keer op visite geweest bij de hondenclub. Gewoon lekker even spelen met de andere honden. Hij moet nog wel even geduld hebben om mee te kunnen trainen. Pablo moet eerst ontdekken en vooral nog even pup zijn.

top

79. Rene Crombach - 2010-12-25 11:09:13

Hier een berichtje vanuit Den Bosch. Op 10 december 2011 hebben we bij u Gaya-Nora opgehaald.Hij is nu al lid van ons gezin,en zijn dus al helemaal aan hem gehecht.Als hij 13 weken is gaat hij op puppy-cursus .Nogmaals bedankt voor de goede uitleg en de lieve hond,en ik weet zeker dat hij in een goed gezinnetje is terecht gekomen.
Groetjes Ans,Rene en Britt!!

top

78. Marco Crum - 2010-12-24 21:44:51

Hoi Martin.
Wij hebben een fijne middag bij u gehad en de uitleeg en de foto album,s en ook nog dat wij de vader en moeder van Jane gezien hebben en de puppie,s bij jou,onze dochter heeft het er nu nog over.al is het al bijna 2 maand geleden. Alles gaat goed met ons en de honden. en langs deze weg wensen wij jou en je familie hele fijne feestdagen toe.
groetjes fam. Crum

top

77. Fam Nijenhuis (Tilburg) - 2010-12-01 18:36:53

Hoi Hoi
Zaterdag 27 november 2010 hebben wij Pablo-Mielec als pup bij je gehaald. Vanaf dag 1 doet hij keurig zijn plasjes en poepjes buiten. Hij heeft zich nog niet één keer vergist. Ook in de nacht laat hij zich niet horen. Heel erg knap voor een hondje van 7 weken oud. En tja het is een prachtig beestje om te zien. Morgen gaat Pablo met ons kijken bij de hondenclub. We gaan gewoon kennis maken en een praatje maken. We laten zeker weten hoe het Pablo in zijn verder leven vergaat.

top

76. Fam. Weijers - 2010-11-28 09:02:29

Hallo,
Op 5 oktober 2010 hebben wij Aica-Zendy gehaald. Het is een hele vrolijke blije hond die graag iets leert en vooral altijd in is voor een spelletje. Knuffelen is heerlijk en het luisteren gaat haar ook al goed af. Niks leukers dan ’s morgens enthousiast begroet te worden door een hond die weer zielsgelukkig is om je te zien. Tikkertje spelen met de kinderen is erg leuk en het stucwerk in huis is lekker, zoals ook de kamerplanten dat zijn. Nee, we kunnen haar nu al niet meer missen. Tot de volgende keer.
groetjes de familie Weijers uit Ven-Zelderheide

top

75. Guus Schoenmakers - 2010-10-18 07:18:31

Hoi Mart ,ik zie je hebt weer een nestje met Nora en Rudy-jr.
Ik heb een prima keuze gemaakt 11 maanden geleden met dezelfde combinatie,Tanja_Nora voldoet aan mijn verwachtingen in de sport en als huishond.Na enkele trainings aanpassingen voor haar en mijzelf gaat ze enorm vooruit.Ze luistert prima,is goed waaks en een perfecte hond in ons gezin zowel in de ren als binnenshuis. Ik laat nog wel wat van mij horen
groetjes daar,
mvg Guus (Valkenburg Lb).

top

74. nicole van vliet - 2010-10-10 13:45:26

hallo,
Wij hebben 4 weken geleden Rover-Zendy bij jullie opgehaald. Hij doet het geweldig.Het is een heerlijk dier!!!!!!! Het is een zeer dominante reu.Dat kunnen we nu al zien. Op de cursus is rover echt het mannetje.Als hij een speeltje te pakken heeft ziet hij dat als z’n prooi.En kan dan behoorlijk agressief worden!Dat is wel een aandachtspuntje. verder gaat alles goed.Hij kan door ons kattenluik naar buiten ;).En doet nu ook al zijn behoefte buiten. We houden u op de hoogte
mvg nicole van vliet
purmerend

top

73. Martien Janssen t.a.v. ? - 2010-10-08 14:24:32

Beste bezoeker met IP; 93.125.138.82,
Als je een contactformulier invult via de website dan kan ik contact met je opnemen. Aangezien je geen contactgegevens achter hebt gelaten wordt het erg lastig met je in contact te komen.
Vul een contactfomulier in of bel naar; 0478-532776.
Groetjes, Martien

top

72. Sander Keuker - 2010-10-01 16:26:58

Hoi Martien,
We hebben Senna-Zendy (03-05-09) nu al ruim een jaar en het gaat helemaal super. Ben nu met haar bezig voor Ipo I, vooral met het speuren is ze een talent! Heb hier een kort filmpje van de eerste weken dat ze bij ons kwam. Misschien wel leuk om naar te kijken. www.youtube.com/watch?v=19Vc9ifgauo
Groetjes Sander

top

71. Marléne Slagter - 2010-09-24 17:09:04

Hallo ik kwam per toeval jullie site tegen oët ’t bloömen hofkë
wij hebben ook een mechelse herder bij jullie gekocht naam Rena geboren 15/2/1998 , een super lieve mooie hond waar we nog steeds heel erg blij mee zijn , alleen merken we nu dat rena toch wel wat ouder begint te worden , net zoals ieder mens wat ouder word heeft ze wat meer moeite met opstaan , gehoor enz . maar ja maakt niet uit we zijn nog steeds heel erb blij met haar , en wat zeker ook fijn is om te weten dat jullie nog steeds bestaan , dus wie weet als rena er niet meer is en we willen weer een hond zal dat zeker een mechelse herder oét ’t bloömen hofké zijn
groetjes van fam slagter

top

70. Kimberly - 2010-07-29 20:25:29

Hallo Martien en Will
Even een klein berichtje over Diesel-Nora. Hij groeit echt super goed, het word een flinke kerel! Heb al een paar keer foto’s gestuurd maar helaas niets van jullie gehoord... Dus denk dat dat niet helemaal goed aankomt. Begin September gaan we weer op cursus, naar de gevorderde. En hebben al gehoort dat we goede kandidaten zijn voor eventueele wedstrijd niveau! Dat is natuurlijk altijd leuk om te horen. En apporteren vind hij absoluut geweldig, dan ziet hij werkelijk niets anders meer dan de bal!
Groetjes! En een lik van Diesel

top

69. annemie loonen-jan nienhuis - 2010-07-19 10:39:15

hallo martien en will
hier een berichtje van Siem-Kika
ik ben nu 1 jaar en ben gegroeid tot een prachtige hond als ik met mijn bazinnetje aan het wandelen ben wat ik heeel veel doe dan krijg ik allemaal complimentjes en ga dan heel trots zitten. ook ben ik op cursus ben nu met gevordede curses bezig en vind dit super leuk. mijn baasje zal binnenkort wel met mij even langs komen in blitterswijck woon nu in blerick maar kom geregeld in de buurt zodat jullie zelf kunnen zien hoe ik eruit zie. mijn baasjes zijn super blij met mij.
heel veel pootjes en tot gauw
Siem-Kika

top

68. inge vermulm - 2010-06-25 12:17:18

ik wilde zeggen dat het goed gaat met arras van shadow (bij u weg gegaan met de naam astor ) maar hij luisterde niet naar astor vondt ie schijnbaar niet mooi,hij loopt lekker los in het bos en luistert erg goed. hij groeit behoorlijk goed en zit er ook erg goed uit ik zal binnenkort in het bos een paar mooie foto’s maken en opsturen.
groetjes inge en arras uit rotterdam

top

67. wendy de voigt - 2010-06-24 17:45:53

hallo martien.
ik heb mex bij jullie gekocht uit het nestje van 1 november. mex is nu alweer 66 cm. hoog en erg aanhankelijk. mex luisterd erg goed en loopt eigenlijk nooit aan de riem, hij blijft dicht bij me en is dol op zijn huisgenoot rambo. mex wil graag leren, en leert erg snel. mex is een super hond! ik ben heel erg blij met hem!
groetjes wendy de voigt

top

66. Robin en linda Oudshoorn - 2010-06-16 07:53:32

Hoi Martien en Will,
Wij hebben 2 weken geleden ons puppy Sky van Arca mee gekregen en we wilden even laten weten dat heel goed gaat. Ook met het puppy van Micheal en Lian Spike van Shadow samen kunnen ze het ook goed vinden. Sky luistert al heel goed en is zo goed als zindelijk heel af entoe ligt er nog een beetje plas in de bench maar voor de rest doet hij alles buiten. We zijn echt heel blij met hem en Micheal en Lian zijn ook super trots op hun Spike. Maar zoals je al zei je kunt goed zien dat het 2 heel verschillende karakters zijn Sky is veel rustiger dan Spike. Behalve als ze samen zijn dan hahaha dan brken ze buiten in de tuin de tent af met hun speeltjes. We willen jullie heel erg bedanken voor deze 2 super honden. Overv 2 weken gaan we op cursus dus dan laten we nog wel even weten hoe dat is gegaan en dan komen er ook nog wat foto’s aan. Micheal heeft het nu zo druk met zn flatje opknappen. Nou tot schrijfs dan maar weer.
gr Robin Linda de meiden en Micheal en Lian en natuurlijk een pootje van Sky en Spike.

top

65. Bjorn en sabrine Bongers - 2010-06-11 20:14:39

Hallo Martien
We hebben kaylo bij jullie gekocht na sento die helaas overleden is. Maar Het gaat super met kaylo. Hij groeit zeer hard en luisterd al vrij goed. De eerste paar dagen hebben we hem helemaal niet gehoord snachts hij vind het ook niet erg om aleen te zijn. Maar ga binnen kort wel met hem op curses. Nogmaals bedankt we zijn er super blij mee. Met vriendelijk groet Bjorn evers en Sabrine Bongers
uit Groeningen

top

64. Fam. van de Craats - 2010-06-07 17:38:38

Dag Wil en Martien,
Hier even een berichtje over onze Kelly. Het gaat heel goed met haar. Zij is inmiddels echt ons maatje geworden!! Afgelopen zaterdag heeft zij bij het examen voor elementaire gehoorzaamheid 1, de tweede prijs gehaald. Dus mocht zij met een beker en de beoordeling "uitmunted" op haar diploma, weer met ons mee naar huis. Uiteraard zijn wij trots op haar!!
Zij leert snel en makkelijk en is heel sociaal. Wij beleven dagelijks veel plezier met haar.

Hartelijke groeten, Jan en Bea

top

63. Frans Niël - 2010-06-04 14:50:45

Hallo Martien,
Wilde jullie laten weten dat het heel goed gaat met Senna, we hebben haar 21 maart bij jullie opgehaald. Lieve sociale hond die zowel met haar soortgenoten alsook met volwassenen en kinderen heel goed overweg kan. We krijgen ook heel vaak postieve opmerkingen hoe mooi ze is. Ze weegt nu 12 kilo en is a.s. zondag 18 weken oud. We zijn heel gelukkig met haar. Het enige dat we ze nu moeten gaan afleren is dat ze luidblaffend achter auto’s, fietsers en bromfietsers aan wil gaan. Zodra we resultaat hiermee boeken laten we jullie dit weten.
Met vriendelijke groeten,
Fam. Niël
Roosendaal

top

62. Guus Schoenmakers - 2010-05-17 09:27:53

Hoi Martien en Wil,
ik heb na ons telefoon gesprek opnieuw de foto`s naar je gestuurd. Hopenlijk heb je ze nu wel,anders zit er een foutje in je e-mail adres dat je gestuurd hebt. Ben nu met Tanja bij Herman aan het trainen voor gehoorzaamheid ,gaat prima Tanja is al een stuk rustiger en niet zo bang meer voor andere honden en mensen. Net terug van de vakantie en daar is het ook super goed gegaan tussen de mensen. Ze is thuis super sociaal en bijt gelukkig niets stuk,ze is nu ca 50 cm hoog en weegt rond de 20 kg.voor 6 maanden niet slecht voor een teef.
Hoop je spoedig weer eens te zien bij Herman of elders op een wei.
groetjes uit valkenburg ,Guus.

top

61. Gerhard en Gijs Jansen - 2010-05-17 08:42:34

Dag Martien en Will,
Vorig jaar maart plaatsten wij ook een berichtje in het gastenboek, omdat wij op 5 maart ’09 Kaya bij jullie hadden opgehaald. Helaas hebben we haar 25 juli terug moeten brengen. Een ontzettend intelligente hond, maar te dominant voor een gezin met kinderen. Veel verdriet gehad, en eigenlijk durfden we het niet weer te proberen, maar naar veel vijven en zessen hebben we een nieuwe Kaya op 12 november opgehaald. We zijn nu ruim een half jaar verder, een ervaring rijker, en uiteindelijk de trotse bezitters van de meest aanhankelijke mechelse herder die er rondloopt (denk ik).Kaya is supersociaal, blijft altijd bij je in de buurt (loopt nooit aan de riem) is allert, speels, vrolijk, en noem zo nog maar een aantal positieve eigenschappen op. Kortom, we zijn erg blij dat we uiteindelijk toch weer een hond genomen hebben, Iedereen die op zoek is naar een Mechelse Herderpup, deze site bezoekt en het gastenboek leest kunnen wij van harte aanraden om Martien te bellen. (Wij hebben geen aandelen in de kennel). Maar zijn gewoon erg tevreden. Op zowel de puppy- als gehoorzaamheidscursus ging en gaat het als een speer. Een hond die graag bezig is, en ook gewoon lekker aandacht vraagt, maar ook op zijn tijd rustig op zijn kleedje ligt.
Hartelijke groet uit Ede
Gijs en Gerhard Jansen 0318634493

top

60. il vermulm - 2010-05-09 08:26:31

astor shadow heeft de autorit goed door gekomen en heeft het vannacht ook goed gedaan. hoefde er vannacht maar 1 keer uit om hem te laten plassen. ben erg blij met me hem en de kinderen waren ook erg blij na hun nare ervaring.
gr inge vermulm

top

59. Ruivenkamp - 2010-04-18 17:54:18

Hallo fam. Janssen
Allereerst bedankt voor jullie geweldige ontvangst. Gina heeft de reis naar Makkum goed door staan ze was erg rustig en heeft lekker bij mij op schoot gelegen. Thuis gekomen is ze uit gelaten en heeft gelijk alles gedaan wat ze moest doen. De kennis making met de andere huisgenoten (2 poezen) gaat een beetje stroef maar dat komt wel goed. Nu ligt ze heerlijk te slapen in haar bench.
Groeten Tjalling en Ineke en een poot van Gina

top

58. John Althuizen Silene - 2010-03-25 14:15:17

Hoy Martin
We hebben Nero in oktober 2009 in laten slapen ze was 14 jaar. Het was een geweldige en lieve hond, we hebben er nog moeite mee.
Gr John.

top

57. Fam Crum - 2010-03-21 13:18:08

Hallo familie Janssen
Hierbij wil ik u melden dat wij Jane van de fam de Graaf over hebben genomen,het is een zeer mooie hond,lief en erg leerzaam ja een perfecte hond ze is erg lief met onze kinderen en kan goed met onze andere hond.
hier bij ons adres C.M Crum Botter 31 3904 sn Veenendaal telefoon: 0318 555079

top

56. Fam Crum - 2010-03-21 13:17:46

Hallo familie Janssen
Hierbij wil ik u melden dat wij Jane van de fam de Graaf over hebben genomen,het is een zeer mooie hond,lief en erg leerzaam ja een perfecte hond ze is erg lief met onze kinderen en kan goed met onze andere hond.
hier bij ons adres C.M Crum Botter 31 3904 sn Veenendaal telefoon: 0318 555079

top

55. Claudia & Markus aus Papenburg - 2010-03-16 21:23:25

Moin, moin!!
Wollt noch mla kurz berichten wie es so bei uns aussieht. Emmy Laika ist nun etwas mehr als 4 Monate alt und super gut drauf und kerngesund! Sie ist sehr agil und gelehrig. Auf dem Hundeplatz, beim Tierarut und auch sonst überall, sind die Menschen totl begeistert von ihr. Auf dem Hundeplatz wird sei "Bläuling" genannt und alle sagen wie schön sie ist Sie und vor allem wir haben schon viel gelernt. Wir sind alle glücklich und zufrieden ;)
Liebe Grüße bis zum nächsten mal
Claudia, Markus und Emmy

top

54. Jennifer - 2010-02-14 09:03:00

Hoi Mart, Tara doet het echt geweldig. Ze is nu 4,5 maand en ik ben toevallig gisteren even met haar bij Jari geweest. Ik was benieuwd of hij mij en Tara nog zou kennen.. want je weet hoe hij is. Nou.. hij wist niet hoe gauw hij bij me op de bank moest komen liggen hahaha, dus.. vrienden voor het leven. Tara lijkt in heel veel opzichten op vader Jari en nu kon ik dat goed zien. De bouw.. veel dezelfde manieren van doen.. ook het spelen doen ze bijna op dezelfde manier. Tara vond het heerlijk om met Jari te spelen en heeft zich helemaal op hem uitgeleefd. Ik mooi een paar leuke foto’s gemaakt en ook weer blij. Tara is mijn eerste herder, maar ik zeg.. voor mij nooit meer iets anders. Het is werkelijk waar een super hond! Mart, super bedankt voor alle tips en adviezen en ook dat ik Tara met me mee mocht nemen, want ik geniet elke dag met volle teugen van haar! Bedankt.
Groetjes Jen
P.S; Ik kan je een paar leuke foto’s sturen als je wil... maar ik weet niet waarheen..

top

53. Kelly Suk - 2010-02-03 11:39:22

Hoi Martien,
Wij willen bij deze even vertellen dat het heel erg goed gaat met Nardo-Caya. Vorige week had Johan jou nog aan de telefoon over het meelopen buiten en het schrikken,nou dat is nu 100graden omgedraaid! We hebben jou tip gebruikt om tergelijkertijd Max mee naar buiten te nemen en dat heeft goed gewerkt Hij loopt nu vrolijk mee en ook alleen meelopen gaat nu goed. Ook is hij niet meer zo schrikachtig,hij durft nu meer. Verder is hij al helemaal zindelijk,speelt volop,hij is al dikke vrienden met Max,luistert al goed,is gek op kroelen,kortom wij zijn heel erg blij met hem! Dat waren we vanaf het begin af aan al hoor,maar Johan maakt zich gauw zorgen haha! Het is echt een superhondje!
Groetjes Johan en Kelly

top

52. Fam de Graaf - 2010-02-01 21:31:50

Hallo Martien en Wil, Graag wil ik jullie laten weten hoe het met Jane gaat, nou echt super. ze is nu op een week na 3 maanden, zindelijk en speels. ze leert zeer snel. we gaan komende week eerste training doen bij Search And Resquedog Centre Netherlands (website SRCN.nl). Jane gaat opleiding volgen voor vlakte en puin speurhond. Ik wil in de toekomst (opleiding duurt 2 jaar), ook de staats examens doen zodat ze echt bij reddings acties inzetbaar is. hou jullie op de hoogte van haar vorderingen.
m.v.g.
Fam. de Graaf

top

51. carola - 2010-01-28 12:49:30

Hoi Martien
Ik wilde U weer even laten weten hoe het met onze Jari vergaat.(vader Jelke-Mirza moeder Kika-Tessa). Jari is nu precies 7 maanden. Puppycursus hebben wij goed doorlopen.Onze leidster was zo tevreden over de prestaties van Jari dat het ons heeft doen besluiten om door te gaan met Jari. In Februari gaan we een vervolg cursus doen. Apporteren is zijn lust en zijn leven. Maar zoekopdrachten is ook erg geweldig. Het is een hele blije hond. Die gek is op wandelen op het strand. Het valt ons trouwens ook op en meerdere mensen dat hij zo cool in het hoofd is. Hij vertoont eigenlijk haast nooit nerveus gedrag. Al met al zijn wij nog steeds super blij met Jari. Ook doet hij het prima tussen de paarden. In het begin schrok hij geregeld als de paarden begonnen te rennen in de bak. Nu vind hij het alleen nog maar leuk en zou het liefst mee willen rennen.
Groet john carola en anouk

top

50. familie maas - 2010-01-25 19:16:00

hallo martien
het gaat heel goed met storm-layka sorry dat het zo lang duurde dat we geschreven hadden in de auto naar huis ging heel goed hij lag voor de helft te slapen thuis aangekomen gingen we meteen met hem spelen hij waakt goed en hij is heel speels hij kan ook goed met kinderen opschieten we zijn heel erg blij met deze hond hij heeft ook al een spuitje gehad hij vond het niet erg hij ging gewoon op het bed liggen bij de veearts
de veearts vond het een geweldige mooie hond hij had nog niet veel van zo’n mooie honden gezien

top

49. Patric & Rianne - 2010-01-25 18:05:54

Hallo Martien,
Het gaat erg goed met onze Bikkel (zoon van Arras-Layka)Hij groeit erg goed. Morgen wordt hij alweer 5 maanden. Hij kan al goed apporteren, zitten,liggen. Hij is ook al een keer mee geweest naar de hondenclub. Ook dat ging heel goed. Hij is ook erg lief met kinderen. Als we weer in de buurt zijn, komen we zeker weer even aan.
Groetjes Patrick & Rianne

top

48. F. und S. Belke - 2010-01-23 20:13:51

Hallo,
wir haben am 03.01.10 Arrac bekommen, ein Super Hund, er ist gelehrig und wunderschön.
Danke nochmal für alles.
beste Grüße
Fam. Belke

top

47. van beek - 2010-01-20 18:55:07

Hallo wij hebben mila mileck nu vanaf 18-11-09 en het gaat super goed is heel zindelijk en zeer waaks bijt wel graag maar speelt denk ik zij is een zeer wijze hond en we zijn er ontzettend blij mee jan van beek

top

46. Kees Kneppers - 2010-01-20 16:53:44

Hoi Martin en Wil
Hier een berichttje uit Belfeld. Ik ben buffy en mijn baasje Kees heeft mij 3e Kerstdag bij jullie opgehaald. Nou Ik moet zeggen dat dat ritje naar Belfeld erg spannend was. Ik had me voor alle zekerheid onder de stoel verstopt, met gevolg dat ik torn we in Belfeld waren er bijna niet onderuit kon komen. Maar gelukkig waren daar mijn nieuwe baasje’s, waar ik echt dol op ben daar om mij uit de benarde situatie te helpen. Ik moet zeggen in het begin vond ik het best wel eng, maar intussen ben ik echt gewend en Kees Cindy Rick en Mike zijn echt tof vooral Rick want die doet alles met me. Cindy behandeld me alsof ik een knuffeldier ben {wat ik trouwens niet erg vind} Rick doet altijd met me spelen lekker wild En Kees dat is de leiderPFFFFFF die probeert mij van alles te leren. Niet dat dat altijd wilt lukken maar hij doet zijn best, tja dat mag hij maar ik ben toch lekker eigenwijs HEERLIJK> OOK heb ik twee huisgenoten n.l. poemel en lucky KATTEN LUcky is lief enwilt ook wel eens met mij spelen Maar zijn moeder man wat is me dat een chagerijn. NU moet ik toegeven dat ik ook niet de liefste ben want ik daag haar iedere keer uit. Tja en dan krijg ik ze weer op mjn donder van haar Rotkat haha nee ik moet echt zeggen dat ik het hier in belfeld naar mijn zin heb. Ik laat binnekort weer wat van mij horen. en dan komen er ook wat foto’s bij. De groetje’s uit belfeld en van mij een lik een een poot
BUFFY

top

45. Theo en Tineke Kapteijns - 2010-01-13 18:11:57

Hallo familie Janssen
Het gaat heel goed met de kleine Tara die nu ruim 10 dagen bij ons is.Ze is heel speels en ondernemend en heel nieuwsgierig, waardoor ze overal op af stapt. Wat dan weer veel reacties losmaakt bij voorbijgangers en andere honden. We beleven elke dag weer veel plezier aan dit kleintje.
Groetjes fam. Kapteijns

top

44. Jos en Carin - 2010-01-11 22:42:31

Hallo Martien en Will,
We hebben gisteren Max-Layka bij jullie opgehaald, en Loena bij jullie achtergelaten. We hopen dat Loena zich bij jullie gauw thuis gaat voelen, we vinden het jammer dat we geen andere keuze hadden. We willen jullie hiervoor nogmaals hartelijk danken. Tussen Blitz en Max gaat het heel erg goed, daar zijn we alleen maar blij om. Blitz heeft even gesnuffeld, en toen was het goed. De eerste nacht heeft Max gewoon doorgeslapen, tot 06.30 uur. Wat willen we nog meer wensen, hoewel het gemis van Loena toch pijnlijk is. Verder nemen we nog contact op in het voorjaar, om Loena te bezoeken.
Groetjes Jos en Carin.

top

43. Emile en Tamara van Herk - 2010-01-11 11:37:25

Hallo Martien en Will,
Gisteren hebben we onze pup Mika bij jullie opgehaald. Wat een prachtig beestje!. De reis was voortreffelijk verlopen. Thuis aangekomen eerst laten plassen, maar er kwam niets. Mika begon lekker aan zijn brokjes en water en ’s-avonds kwam zijn eerste grote plas. Hij begon het al een beetje aan te geven (naar mijn idee). Meteen buiten gezet en plaste meteen. We hebben hem rustig in zijn mand laten liggen en hij ging vervolgens zelf na een poos op ’verkenning’. Zit gisteren en vandaag nog een beetje onwennig rond te kijken in zijn mand en ligt er(zeer) rustig bij. Afgelopen nacht heeft hij geen kik gegeven (?!) en toen ik vanochtend om 6;00 in de bijkeuken kwam lag hij mij vanuit de bench rustig aan te kijken. Gelijk weer buiten gezet en ja hoor, plaste weer meteen. Zijn puppybrokken heb ik gemengd met het normale voer en hij eet het goed. Wat hij laat staan nà 15 min. neem ik weer weg. Van zijn water laat hij een bodempje van een halve centimeter staan. Dat laat ik dan wèl staan. Verder hebben we vanmorgen met de (touw)flos gespeeld en hij begint er al naar te springen en te bijten. Over het algemeen is hij tot nu toe zééér rustig.
Groeten,
Emile en Tamara

top

42. kim derichs - 2010-01-04 08:17:25

een hele goede morgen
ik ben in november bij u geweest en heb bij u een pupy gekocht met mijn ouder en mijn vriend de pup heet bo het gaat goed met haar ik weet ben een beetje laat maar ik stuur u ook nog fotos door van haar ze is nouw met de pupy cusses bezig we gaan nou de derde les doen ze is een supper lieve hond
met vriendelijke groet kim derichs

top

41. bart en roelie visser - 2009-12-28 20:05:49

hallo familie jansen
diego nora heeft een rustige reis achter de rug. hij was eerst een beetje onrustig, maar heeft later geslapen. thuis gekomen was het natuurlijk aftasten en allemaal behoorlijk eng. ,s nachts is hij rustig geweest, maar dat komt natuurlijk van de lange reis. vandaag heeft hij goed van zich laten horen.het is allemaal even wennen, maar het komt zeker goed.
groetjes bart roelie en diego

top

40. Sander en Kim - 2009-12-28 11:57:35

Een hele goeien middag,
Diesel-Nora heeft de hele reis rustig op schoot liggen slapen. Eenmaal thuis aangekomen was alles spannend en nieuw en eng natuurlijk. Maar vandaag gaat alles al een stuk beter want ik ben een grote brave hond doe me meeste behoeftens al buiten en breng zelf’s me balletje al terug als ze hem niet te ver gooien.
Groeten Sander & Kim
en een Lik van Diesel

top

39. Jan - 2009-12-16 10:44:58

Beste Martien en Will, Op 13 nov. Zijn wij bij jullie geweest en werden hartelijk ontvangen.Onder het genot van een kop koffie hebben we het samen over allerlei dingen gehad (onze Spike verongelijkt) en over een nieuwe hond. Samen een nieuwe hond uitgezocht wat ons zeer goed beviel. Ook was het fijn dat jullie er zoveel tijd voor uittrokken om ons bij te praten over de mechelaars. Wat hebben we een heerlijke hond (Kelly-Chelsea) bij jullie meegenomen.Ze is een klein beetje terughoudend naar anderen maar een lieve hond. We zitten samen op de puppie cursus en kelly wil goed werken en luistert al behoorlijk alleen volgen wil ze nog maar matig. Martien heb jij daar een oplossing voor?. We wensen jullie veel succes met de honden en veel gezondheid voor jullie zelf. Bedankt en jullie horen nog van ons.
Jan en bea

top

38. andre-silvia - 2009-12-13 13:15:30

hoi Martien en Will Hier even een berichtje uit Pfalzdorf.Mischa en Mirza(v.JARI) doen het heel goed.Zetten hier de boel aardig op de kop(pittige dames).Ze gaan ook graag mee naar de hondenclub.Wij zijn nu bezig met een beetje volgen,het kistje,sleutels vasthouden,ijzer buisje.En als er van uit de stellaan geroepen word halt politie staan ze al naar de stellaan de kijken en weten al precies dat er een hond komt.De pakwerker houden ze ook goed in de gaten.Nou jullie horen snel van ons.Groetjes uit Pfalzdorf

top

37. angelique maat - 2009-11-28 12:45:14

goedendag
ik wilde even vertellen dat het heel goed gaat me chelsea-mielec ik heb woensdag 25-11-2009 met chelsea examen gedaan we zijn geslaagt met allemaal zeer goed en 2 keer uitmuntend 13 januari start ik met de cursus jonge honden;D ik ben heel trots op chelsea. ze wil graag leren en ik leer zelf ook heel veel.
groetjes angelique
pootjes en een lik van chelsea mielec

top

36. - 2009-11-23 23:07:31

Hallo lieve martien & will
Hier een berichtje van mijn Roxy-Chelsea Israel Ten eerste wil jullie bedanken voor de liefde volle verzorging Die ik van jullie heb gehad De reis naar mijn nieuwe huis ging voorspoedig ik heb 2 uur op de schoot van mijn vrouwtje liggen slapen mijn nieuwe baasje kon zijn ogen niet van me af houden Ze vinden mijn echt een schatje want ik heb niks anders gehoord de hele reis Bij aankomst van me nieuwe huis kon het feest beginnen Ik moest eerst van mijn baas een grote plas doen in de tuin nadat ik dit had gedaan mocht ik naar binnen oké wat zag ik twee van die harige mormels een zwarte en een rode ze noemen het ook wel katten nauw ik had het gauw voor elkaar die zwarte mormel zat al rap op de vensterbank en die rooien werd erg dik We zijn nu 4 dagen verder en we worden al een beetje vriendjes van elkaar dat zwarte mormel probeer mijn steeds kopjes te geven oké dat mag Maar ik kan het niet laten om dan even zachtjes in haar pot te bijten en die rooien licht alleen maar op de bank naar me te kijken en als ik dan te dicht bij kom begint hij te blazen niks aan de hand dat komt ook wel goed zegt mijn vrouwtje Ik ben een grote meid zeggen ze steeds tegen me Ik loop naar de deur als ik moet plassen en poepen soms gaat het wel even fout maar dan wordt ik meteen naar buiten gedaan We gaan ook elke dag wandelen aan de riem dat is erg spannend maar daar wordt ik erg moe van Ja ja ik slaap hier als een roos de hele nacht en om 6uur staat mijn baasje er weer voor me ontbijt en een wandeling het is zo wel even genoeg ik heb het erg naar me zin en alles gaat goed zoals jullie kunnen lezen groetjes Roxy

top

35. neefje roel - 2009-11-21 15:00:56

ha directeur het voer hebbe ze heel graag en het bandje wil ie al niet meer af het scheeld al veel met lopen en de tip van volgen met het balletje in de broek zak werkt goed en trouwens ik vind het een hele mooi overzichtelijk site
gr roel & marian

top

34. carola john en anouk - 2009-10-23 06:59:10

Goedemorgen
Wij wilde jou even laten weten hoe blij met onze pup Jari zijn.(vader jelke-mirza, moeder kika-tessa). Wat een heerlijke hond is het. Jari doet het goed op puppycursus en lijkt er ook erg van te genieten als je met hem bezig bent. En daar genieten wij dan natuurlijk weer van ;). Ook krijgen wij geregeld complimenten over het uiterlijk van Jari. Aan jou de eer.Al met al hopen wij nog heel erg lang te kunnen genieten van deze lieve eerlijke hond.
Groetjes vanuit Zaandijk
John Carola en Anouk

top

33. angelique maat - 2009-10-20 08:37:52

goedemorgen
ik wil even vertellen dat ik heel blij ben met chelsea-mielec, en dat het heel goed met haar gaat. de eerste nacht slecht geslapen,maar vanacht ging het heel goed ze maakte me vanochtend al wakker omdat er schilders begonnen bij de buren en daar reageerde ze al op. woensdag mag ik de eerste puppy cursus gaan doen. onze andere hond vind het heel erg leuk die voelt zich net een vader en beschermd haar tegen andere honden
groetjes angelique maat
pootjes van chelsea-mielec en diddle

top

32. andre en silvia - 2009-07-26 18:49:41

Hoi Martien en Wil Het gaat goed met ARRAS(v.arras)is vandaag mee geweest naar de hondenclub.Wij willen jullie nog heel erg bedanken voor deze pup.Wij krijgen er NIKA (V.JARI) er niet mee terug maar helpt het ongeval van NIKA wel te verwerken.Voor de kids was het ook een verassing(troost).We zullen zeer goed voor ARRAS zorgen en FEDOR(V.RENO)zal ook goed op hem passen.Houden jullie op de hoogte groetjes uit pfalzdorf

top

31. Gerd - 2009-07-24 22:35:29

Klasse HP und weiter hin noch viel Erfolg mit euren tollen
Hunden wünscht euch das Billmanns-Sporthunde-Team.

top

30. Marco en Lindsay - 2009-07-17 10:29:38

Hoi Martien,
Wij hebben Hera nu bijna een week in huis en het gaat heel goed met haar, ze kan al zitten op commando, en speuren gaat haar ook goed af, ze is nu ook gechipt en de kleine prik heeft ze gehad, september gaat ze op puppy cursus. Verder ziet de site van jullie er heel profesioneel uit, ik heb zelf ook haar stamboom al uitgeprint. We spreken snel wat af om straks het speuren onder de knie te krijgen. Ohhh ja Hera heeft jullie ook een mailtje gestuurd. Martien deze hond gaat samen met haar baasje kampioen worden Zeg maar ALFA TEAM 1 dus hou haar maar een beetje in de gaten
Groetjes ,
Marco en Lindsay

top

29. Sander & Stefanie - 2009-07-06 09:02:52

Hoi Martien, We hebben Senna nu ruim een week in huis en het gaat heel goed! De autorit terug naar Vianen vond ze geweldig. Eerste 2 dagen was ze heel afwachtend maar vanaf de 3e dag kwam der karakter al goed naar boven. In de buurt zijn nog een aantal pups waar ze lekker mee kan spelen en ook grote honden stapt ze vol zelf vertrouwen op af. Ik zal je een mailtje sturen met een paar foto’s van de 1e week.
Groetjes Sander & Stefanie

top

28. gert hulst - 2009-06-29 20:08:10

we zijn goed thuis gekomen hij word al lekker vrij kinderen gaan er flink mee uit hij licht nu lekker in de bensch
gr gert

top

27. H. Hoorn - 2009-05-16 20:39:28

Ik vind dat jullie site er proffesioneel uitziet en vind dat er leuke verhalen in het gastenboek staan, ik heb zelof een mechelse herder teef, en vind dat ze de trouwe, waakse maar vooral lieve gezinshonden zijn.

top

26. Gerhard Jansen - 2009-05-14 16:50:49

Dag martien, Wij hebben Kaya 5 maart bij je opgehaald, en zijn vandaag 10 weken verder. Het is onze eerste hond, en dan een Mechelse herder. Waar begin je aan.. vroegen ons al heel wat mensen. Nou, wat het helemaal worden zal weten we natuurlijk nu nog niet, maar wat het is kunnen we wel vertellen. In een woord schitterend. Een hond met karakter, intelligent, en niet te beroerd om heel duidelijk aanwezig te zijn. Natuurlijk moeten we ook leren om consequent te zijn, en is het wel eens lastig als Kaya probeert haar zin door te drijven, maar dat valt in het geheel reuze mee (tot nu toe). En er is in ieder geval altijd iemand vrolijk in huis.
Groet uit Ede van Gerhard en Gijs

top

25. Patrick van Grieken - 2009-03-28 17:41:10

Hoi Martien,
Met Kay-Milec gaat het erg goed. Hij is nog steeds lekker bezig in de KNPV. Zijn specialiteit is echt het zoeken, fantastisch om te zien. Het bijten zijn we sinds kort mee begonnen en daar begint hij steeds zelfverzekerder in te worden. Hij is nog wat dominant naar andere honden maar daar ben ik druk mee bezig.
Patrick

top

24. Gerrit Worm - 2009-01-05 18:14:06

Hoi Martien
Ik wilde even melden dat ik Rocky geb. 3-10-2006 ,Jari x Iris dixie , overgedaan heb naar de KLPD , het is een super speurder , hij is nu naar de politie Friesland .
Groeten Gerrit

top

23. Dennis Deventer - 2009-01-05 11:57:51

Martien bedankt voor je goeie tips!!
Ik bel jou vrijdag even om te laten horen hoe het nu gaat met de honden training! Tot vrijdag groetjes Dennis Bierling

top

22. claudia - 2008-12-03 20:33:59

Hallo Martin,
Allereerst mijn complimenten voor de mooie site!!
In 2001 heb ik mijn herder bij jou opgehaald, op dat moment de laatste uit het nest...niet goed wordt er dan vaak gezegd...daar zal wel iets mee zijn...als ik kijk naar mijn hond...kan ik alleen maar zeggen...super sociaal..de meeste honden verafschuwen de dierenarst...deze trekt mij naar binnen en kruipt de dierenarts tussen de benen...verder...héél allert...wil altijd werken voor de baas..gevoelig...maar zeker géén watje..in tegendeel...ik heb een dik jaar met hem getraint op de hondenclub..dan gaat de knop om...een klein monster...dat is het mooie aan deze honden dat die knop aan en uit kan...het verschil van op de training en thuis is enorm...verder zeg ik altijd tegen mensen om me heen..zoek je een goede herdershond, ga naar Martin...dan weet je dat je goed zit...tegenwoordig is dit lang niet altijd meer te zeggen..over hondenfokkers..
Groet,
Claudia

top

21. p.peperkamp - 2008-10-15 14:59:20

hallo Martien en(Herman)ben super blij met Darco heb hem mee naar het terrein gehad luistert perfect jullie hebben mij perfect geholpen nogmaals bedankt en tot ziens P.Peperkamp

top

20. Werner - 2008-10-01 17:26:40

Heb de site bekeken ziet er super uit. Ik hoop dat je goed thuis bent gekomen en dat je vrouw tevreden was.
mvg Werner

top

19. Patrick - 2008-09-03 20:41:02

Hoi Martien,
Kay-Milec is nu 2 weken bij ons en het gaat heel erg goed. Hij heeft vandaag zijn tweede inentingen gehad. Hij begint nu al aardig goed te luisteren en het contact met onze andere hond gaat perfect. Ik hou je op de hoogte!

top

18. Volker und Birgit - 2008-08-20 19:12:17

Hallo Herr Janssen,
der kleinen Jari hat die kurze Heimfahrt für ein Nickerchen genutzt um dann in seinem neue Zuhause auf Erkundung zu gehen. Er war direkt sehr aufgeschlossen und neugierig. Überhaupt ist er ein sehr aufgeweckter Bursche, aufgeschlossen und selbstbewußt. Mit unseren beiden Malis versteht er sich prächtig. Er ist ein klasse Hund der auch den Schalk im Nacken hat und uns immer wieder zum Lachen bringt. Ich bin sehr zufrieden mit ihm und überzeugt dass er im Sport ebenfalls seinen Weg machen wird.
Erstmal viele Grüße aus Wachtendonk
Volker und Birgit

top

17. D.Bierling - 2008-07-28 09:47:47

Beste Martien,
Ik heb afgelopen jaar een Mechelaar gekocht bij jou. Noah is haar naam, ze is van de Milec! Zij is echt een top hond! heel betrouwbaar en waaks, als ik of mijn vriendin savonds op straat loopt met haar, hoef je nergens bang voor te zijn want zij is zo waaks. Ze luisterd erg goed en is erg sociaal! Noah is ook super vel op takken, of ballen je kan het niet gek genoeg bedenken! Als je met haar wilt dollen kan het ook goed, ze speelt met kinderen heel lief... Ik train nu een beetje met haar, ze doet het uitstekend! Samengevoegd NOAH is een top hond! Ben heel blij met haaar!

top

16. Uschi Görtz- Romeike - 2008-07-28 08:23:37

Hallo,
hiermit möchte ich mich noch einmal bei ihnen bedanken,für diesen wunderbaren Hund, Mah-Lee-Fee(Mutter-Nora)den ich bei ihnen am 18.04.08 gekauft habe.Mah-Lee ist nicht nur sehr hübsch sondern auch sehr intelligent.was sie mit ihren jetzigen 4 monaten zeigt ist unglaublich.sie bereitet mir und meiner labradorhündin momo sehr viel spass.der kleine kobold der in ihr steckt, bringt mich immer wieder zum lachen.Mah-Lee ist sehr anhänglich, jeden morgen weckt sie mich um die gleiche zeit(6.30)ich brauche keinen wecker mehr.ihre art und weise wie sie es macht ist unbeschreiblich,da sie neben mir schläft( )hat sie es auch ganz einfach.sie legt sich einfach auf mich drauf und flüstert in mein ohr.sie haben da etwas ganz tolles,ich bewundere ihre zucht und wünsche ihnen mit ihren 4 beinigen seelen alles alles gute und machen sie weiter so !! an ihnen sollten sich ganz viele züchter ein beispiel nehmen.

viele liebe grüße aus boppard
Uschi görtz-romeike mit
momo und mah-lee-fee

top

15. Sjoerd - 2008-07-06 09:50:22

Hé mart, het gaat heel goed met thomas. hij is al flink gegroeid en hij komt al goed los. Hij kan heel goed overweg met de oude boxer en hij apporteert alles wat los is. Hij is supergezond en ik ben echt blij met mijn hondje. het wordt een kanon dat weet ik zeker. bedankt voor de goede zorgen en succes met de aankomende nesten.
groetjes sjoerd en de rest uit Retersbeek

top

14. Gerrit Fris - 2008-06-06 08:03:24

Hoi Martien en Wil,
ziet er gelikt uit ,succes
vrgr Gerrit

top

13. Joe - 2008-06-04 09:41:10

Hallo,
unser kleiner Frechdachs wohnt nun seit 6 Tagen bei uns Sie ist eine sehr aufgeschlossene,neugierige und vorallem selbstbewusste Puppy die auch sofort mit unseren 3 anderen Hunden klar kam. Einfach toll !
Viele Grüße aus dem sonnigen Brandenburg
Joe

top

12. Fränki - 2008-05-08 18:45:28

Hallo Martin
Viele Grüße aus Deutschland.Marcus hat eine Super Hündin.Macht
Freude das zu sehen.Viele Grüße-Fränki

top

11. Sjoerd - 2008-05-02 10:38:27

Ha die mart,
Ik heb de foto’s van de pups is bekeken. Ze zien er goed uit hoor. Ik zal volgende week of die week erop wel eens komen kijken als het mag.
Groetjes Sjoerd

top

10. Dierenarts Hans van Winden - 2008-04-09 13:23:25

Dag Martien en Will,
Ik ben vandaag bij jullie geweest om de pups te enten. Zag er allemaal erg goed uit! Ze waren erg enthousiast en ook goed met elkaar aan het stoeien. Alles wordt zo te zien erg goed verzorgd en zeer mooie honden!
Met vriendelijke groeten Hans

top

9. Peter en Ria - 2008-03-13 07:03:59

Leuke site geworden, overzichtelijk en duidelijk.
Mocht Will niet op de foto ?
Groetjes Ria.

top

8. leo frik - 2008-02-28 15:08:35

ha die mart een mooi site heb je er van gemaakt .groetjes leo

top

7. Jeroen en Annemarie - 2008-02-26 12:14:10

Hallo Martin,
Het is een mooie site geworden!
Frans zei dat ik even moest kijken.
Maar het ziet er super strak en mooi uit!!
Gr Jeroen en Annemarie

P.s Nog bedankt voor jullie kaartje!

top

6. peter seegers - 2008-02-20 17:11:50

Hallo martien,
De website ziet er mooi uit!
Met Rudy Jr en Nicky gaat alles goed.
Rudy is al weer een stuk gegroeid.
Nicky is nog altijd zo hoe hij was.
Groeten van; Peter en Jessica Seegers.

top

5. Gerrit Worm - 2008-02-10 20:20:20

Hoi Martien
Ik wilde even melden , dat ik met een jonge Jari-Iris Dixie in opleiding ben voor PH1 , ik ben zeer tevreden over de hond , hij pakt alles zeer makkelijk op en bezit een uitzonderlijke zoekdrift , hij bezit een enorme werkdrift op alle onderdelen en is makkelijk te trainen zonder verzet en super sociaal thuis naar de overige gezinsleden , doch zeer waaks op eigen terrein .Ik hou je op de hoogte over het verloop van Rocky.
Groeten Gerrit

top

4. Jack Puts - 2008-02-07 15:25:13

Hallo Martien,
Proficiat met jou website !!!!!!! Zier er erg mooi uit.
Ik kan me nog herinneren dat je jaren geleden eens bij mij op bezoek was en nog eens wist wat een computer allemaal kon.
Ondanks je gevorderde leeftijd heb je jezelf hierin goed geschoold en ben ben je je honden, je fokproducten, je resultaten en stambomen/bloedlijnen digitaal gaan verwerken.
Petje af............
namens bloedlijnen.nl,
Jack Puts

top

3. Raymond Houben - 2008-01-31 11:31:47

Hey martien,
Hele mooie site. Onze hond arko (Jari - Micky iris)is al aardig op weg het kleinwerk zit er al grof in met het bijten begint het nu ook ergens op te lijken maar wat een apporteerdrift zit op dit hondje zeg (super).
Met 5 mnd haalde hij mij al de sleutels uit het zoekterrein.
Ook thuis gaat het perfect zeer tevreden hond en sociaal.
Laat wel weten als het zover is voor ph 1
Groetjes Raymond

top

2. Yvonne Weustink - 2008-01-31 10:58:41

Hallo Martien,
Een mooie site heb je er van gemaakt. We hebben nog steeds erg veel plezier van Vasko(Ludo-Tessa) helaas ligt het trainen op dit moment stil omdat Ted zij meniscus gescheurd heeft tijdens het trainen en omdat ik zelf een ontsteking in mijn been heb die erg hard nekkig is. We merken wel dat Vasko het erg mist maar we hopen het gauw weer op te kunnen pakken.
De groetjes van Ted en Yvonne

top

1. Eric Janssen - 2007-10-26 16:00:20

De site ziet er goed uit. 4 november gaan we voor IPO III.
Ik hoop dat je de gegevens van Kay dan kunt aanpassen.
Tevens heb ik een banner laten plaatsen op onze site.
Groeten,
Eric.

top