Welkom

Welkom op de website van Mechelse Herder Kennel Ot t Blomen Hofk. De kennel is gevestigd in het kleine Maasdorpje Blitterswijck, nabij Venlo en Venray, in het noorden van de provincie Limburg. Kennel Ot t Blomen Hofk wordt geleid door Martien en Will Janssen.

De kennel staat officieel geregistreerd bij de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland, en is lid van de rasvereniging van Belgische Herders, de N.V.B.H.. Vanaf 1967 fokt onze kennel al Mechelse Herders, met als doelstelling intelligente honden te fokken die geschikt zijn voor in de sport, maar ook sociale omgang hebben met kinderen, zie Gezinshonden.

De honden waar wij mee fokken moeten honderd procent gezond zijn, geen gebreken vertonen en geen erfelijke afwijkingen hebben. In de loop der jaren hebben vele liefhebbers met onze honden gefokt en getraind. Deze hebben uitstekende resultaten behaald in de politiehondensport. Als u de stambomen bekijkt kunt u zelf zien dat achter heel veel andere Mechelse Herders afstammingen zijn van onze kennel.

Wij wensen u veel kijk plezier op onze website. Voor vragen, opmerkingen en suggesties kunt u contact opnemen.
U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie.

Kennel Ot t Blomen Hofk

top